- 10%
Informațiile prezentate în fiecare pagină produs cu referire la imagine, caracteristici tehnice și preț au caracter informativ și pot fi modificate fără o anunțare prealabilă. Acestea sunt în conformitate cu datele transmise de către furnizorii sau producătorii produsului și nu constituie obligație contractuală.
- 10%

Display LED, bidirectional, suspendat, decorativ, luminos, 6500K, IP20, abcMIX, D2123

Cod produs: D2123
Adaugă un Review
Preț vechi: 392.50 Lei
353.25 Lei
Economisești: 39.25 Lei (10%)

Pretul include TVA si TAXA VERDE.

Pret valabil exclusiv pentru comenzi online!

Pentru validarea caracteristicilor produsului, accesati fisa tehnica.

Tip montaj: suspendat Model: LED Putere: 18W
+
  • Solicită ofertă personalizată

Display-ul LED bidirecțional ultraslim din seria "Hanging" abcMIX este un produs extrem de potrivit magazinelor cu spații mari, acolo unde sunt prezente culoare de acces pentru clienți.

Acesta este prevăzut cu 2 inele pe partea superioară pe care se agață cei 2 tiranți cu lungimea maximă de 1,5m. Cu ajutorul celor două piese montate pe tavan, prevăzute cu orificii, se poate realiza reglarea pe verticală a înălțimii de suspendare a display-ul LED bidirecțional.

Afișarea iluminată pe ambele părți asigură vizibilitatea clienților ce tranzitează galeriile comerciale din ambele sensuri.

Înlocuiește cu succes actualele panouri tradiționale, neiluminate dealtfel. Display-ul LED bidirecțional ultraslim promovat de către abcMIX are o temperatură de lumină de 6500K potrivită pentru o foarte bună vizibilitate.

Dimensiunea sa generoasă, de 900x350mm, asigură o expunere suficientă și eficientă în scopul transmiterii mesajului publicitar. Ecranul se poate echipa cu print-uri personalizate conținând imagini cu produsele, respectiv serviciile, după caz, ce urmează a fi promovate.

Mai mult decât atât, echiparea acestuia cu leduri de foarte bună calitate generează o luminozitate mare de 3000 lux, ceea ce asigură o foarte bună vizibilitate de la o distanță suficientă cât să capteze atenția potențialului cumpărător.

Astfel, prezența unui astfel de display LED iluminat în spațiile comerciale constituie un avantaj în promovarea produselor și serviciilor companiei sau brand-ului respectiv.

Litere LED, reclame luminoase LED, casete luminoase

Sunt disponibile litere luminoase LED atât pentru interior cât și pentru exterior datorită gradului de protecție IP65.

Se pot obține o serie de reclame luminoase cu ajutorul literelor LED volumetrice împreună cu diferite alte însemne LED sau chiar display-uri LED.

Toate literele LED împreună cu cifre LED pot încadra perfect o casetă luminoasă LED.

Durata de viață: 15.000 ore - 2 Ani în condiții optime*

*Condițiile optime de funcționare:

  • Tensiune: 220V până la 240V 50Hz
  • Temperatura mediului: -20 până la +35 grade Celsius
  • Umiditatea mediului: <90%
  • Funcționarea zilnică: <12 ore
  • Max 20 aprinderi zilnice.

Garanție 2 ani pentru persoane fizice.

Brand:
abcMIX
Tip montaj:
suspendat
Model:
  • LED
Tensiune (V):
12VDC
Dimensiuni (mm):
900x350mm
Greutate:
2.65kg
Putere:
18W
Temperatura de culoare (K):
6500K
Grad de protectie (IP):
IP20
Material:
PCBA / ABS
Utilizare:
  • reclame, casete, litere luminoase