Filtrează

Filtrează Filtrează

Display LED seria pentru perete

Reclamă luminoasă LED, casetă luminoasă LED, panou publicitar LED, firmă luminoasă LED, panou reclamă LED, litere, cifre volumetrice LED

Display-urile LED din seria pentru perete abcMIX se pot utiliza atât în interior, cât și în exterior, datorită tipului constructiv asigurat de gradul de protecție IP65.

Disponibile în cele două forme geometrice, pătrat și rotund, cu dimensiunea de 115mm, respectiv 200mm, display-urile LED din această serie pot fi personalizate cu diferite print-uri la cererea clientului.

Se pot monta atât pe structură de cărămidă, beton, lemn, cât și pe pereți din gips carton.

Acestea pot fi o prezență inedită ca și obiect decorativ, atât în locuințele fiecăruia, cât și în birouri, spații comerciale etc. De asemenea, display-ul sub formă de inimă din acesta serie poate fi utilizat cu succes în farmacii, mesajul fiind de altfel reprezentativ.

În fața clădirilor bine luminate și înfrumusețate, un semn LED frumos, la modă și inovator, poate juca adesea rolul de cireașă de pe tort. În acest sens, alături de literele, cifrele și simbolurile LED din aceeași serie, display-urile LED din seria pentru perete pot fi folosite în combinații ce vor atrage cu siguranță privirile.