Contactează-ne: 0720 100 034

BIDIRECTIONAL

Seria casetă luminoasă LED video P3HB

Casetă luminoasă LED video P3HB

Caseta luminoasă LED video P3HB este un produs de la abcMIX original și unic pe piață datorită "sistemului de control al grupului". Poate fi controlată foarte ușor prin aplicație smartphone.

Cu un finisaj negru mat, această casetă luminoasă LED HD se remarcă, în mod deosebit, atât printr-un design hyperbolic super-slim, cât și prin rezoluția deosebită a imaginii.

Calitatea foarte bună de redare a imaginii de tip 3D hologramă este un alt argument ce atestă unicitatea pe piața publicității de tip "panotare" a acestei casete luminoase LED.

Alte calități deosebite ce vor face cu siguranță ca această casetă luminoasă LED să devină o vedetă sunt:

  • un display HD animat de culori strălucitoare
  • afisaj pe tot ecranul
  • combinație perfectă de lumină și video
  • rezistență la UV

Se montează atât în interior, cât și în exterior, având gradul de protecție IP65.

În funcție de configurația arhitecturală din teren această casetă luminoasă LED P3HB se poate monta atât în poziție orizontală, cât și în poziție verticală, mai cunoscut sub numele de suspendat. Alegem acea poziție de montaj care captează cel mai bine atenția potențialilor clienți.

Multe dintre magazine au panouri publicitare unidirecționale cu imagini statice și rareori iluminate. De aceea, avantajul acestui produs constă atât în posibilitatea vizualizării bidirecționale - datorită celor 2 panouri de afișaj P2.45 - a imaginilor video, cât și iluminatul cu LED integrat de cea mai bună calitate.

Să ne imaginăm un scenariu în care sute de magazine dintr-un lanț comercial ar trebui să-și schimbe reclamele în același timp. Câte costuri suplimentare ar presupune mentenanța corespunzătoare acestei schimbări de reclamă publicitară? Folosind această casetă luminoasă LED P3HB puteți schimba reclama în același timp la toate magazinele din acel lanț comercial cu costuri zero.

Dimensiune și material

Dimensiune disponibilă și material

Caseta luminoasă LED P3HB are dimensiunea de 460x145mm.

Caseta luminoasă LED P3HB este constituită din carcasa din ABS rezistentă la UV, 2 panouri de afișaj P2.45 și panou de dispersie PC.


INSTALARE

Mod de funcționare

Caseta luminoasă LED P3HB abcMIX poate fi controlată cu ajutorul unei aplicații smartphone, aceasta permițând de asemenea "controlul grupului". Astfel, puteți controla mai multe casete luminoase LED P3HB în același timp.

Caseta luminoasă LED P3HB este recomandată în special companiilor naționale sau multinaționale, cu mai multe puncte de lucru, datorită principalului avantaj, acela de monitorizare și modificare în timp real a imaginilor video la un grup de casete luminoase LED P3HB.

De asemenea, un foarte important alt avantaj al acestui produs constă atât în posibilitatea vizualizării bidirecționale - datorită celor 2 panouri de afișaj P2.45 - a imaginilor video, cât și iluminatul cu LED integrat de cea mai bună calitate.

Instrucțiuni de instalare

Utilizând aplicația mobilă ViPlex Handy se pot modifica atât logo-ul companiei, cât și schimba videoclipul în scopul promovării produselor sau serviciilor oferite.

MONTAJ

Tip montaj

Se montează atât în interior, cât și în exterior, având gradul de protecție IP65.

În funcție de configurația arhitecturală din teren, această casetă luminoasă LED P3HB se poate monta atât în poziție orizontală, cât și în poziție verticală, mai cunoscut sub numele de suspendat. Alegem acea poziție de montaj care captează cel mai bine atenția potențialilor clienți.

Designul hyperbolic al acestei casete luminoase LED P3HB, pe lângă aspectul estetic deosebit al său, prezintă și următorul avantaj: preluarea apei în urma precipitațiilor și drenării acesteia, evitând astfel acumularea ei în partea superioară a carcasei, pentru ambele variante de montaj.

SOLICITA OFERTA

Formular de contact