Contactează-ne: 0720 100 034

GLISABIL

Seria glisabil cadru publicitar LED

Creează-ți mesajul personalizat - Configurator seria cadru publicitar LED

Sunt produse ale unor combinații aleatorii, iar conținutul poate fi schimbat contextual, fără alte costuri suplimentare.

Acesta este un cadru cu LED inedit, cu un design atractiv. Se poate instala pe tavanul unui birou, în special a unui spațiu comercial, în fața unei vitrine de magazin, la recepție și în multe alte locuri, unde dorim să transmitem un mesaj.

Cadrul publicitar LED are un design ușor de instalat și toate caracterele LED pot fi înlocuite cu ușurință de către orice persoană fără a avea cunoștințe de specialitate.

Cu ajutorul acestui cadru publicitar LED și datorită versatilității acestuia se pot modifica mesajele de tip reclamă de mai multe ori în timpul zilei fără costuri suplimentare.

Puteți folosi acest produs în foarte multe situații atunci când se dorește a se face o promovare de produse, servicii etc, și poate servi de asemenea, ca un frumos decor. O foarte bună soluție de reclamă regăsită atât în vitrinele magazinelor, cât și în incinta acestora.

Literele, cifrele sau simbolurile LED glisabile se montează pe cele două traverse componente ale cadrului publicitar LED.

Rama este prevăzută cu o bandă LED în 7 culori încorporată, în total peste 120 de modele pentru care se pot alege prin intermediul aplicației mobile diferite efecte privind modul de apariție a culorilor LED RGB: schimbare treptată, dans, clipire, urmărire etc. Modelele sale colorate și luminile dinamice vor face magazinul dvs. unic și remarcabil.

Avantajele utilizării cadrului publicitar LED:

 • aspectul său artistic deosebit
 • dinamica funcționării sale
 • dimensiunea și greutatea sa redusă
 • posibilitatea accesării aplicației mobile, cu ajutorul căreia se poate alege modelul dorit

Dimensiuni și material

Înălțimi disponibile și material

Rama cadrului publicitar LED are dimensiunea ușor de încadrat în diferite situații, cum ar fi spații relativ înguste, având lățimea de 700mm și înălțimea de 435mm. Cei doi tiranți, care susțin rama, au lungimea de 1,5m.

Pe o singură traversă se pot monta 8 litere mari sau 12 litere mici. Inălțimea maximă a caracterelor LED din această serie este de 75mm.

Caracterele LED conțin panou de difuzie PC, PCBA din aluminiu, LED, carcasă din plastic ABS și magneți intensificați etc.


GLISABIL

Mod de asamblare

Cadrul publicitar LED este prevăzut cu 2 inele pe partea superioară pe care se agață cei 2 tiranti cu lungimea maximă de 1,5m. Cu ajutorul celor două piese montate pe tavan, prevăzute cu orificii, se poate realiza reglarea pe verticală a înălțimii de suspendare a cadrului publicitar.

Pe acest cadru publicitar LED se pot fixa - ajustabile pe înălțime - 2 traverse (rânduri). Pe un singur rând se pot monta 8 majuscule sau 12 minuscule, cu înălțimea de 75mm. Nu este obligatorie montarea simultană a celor două traverse. Pentru mesaje text foarte scurte se poate utiliza un singur rând. În acest caz conținutul cadrului publicitar LED este mai aerisit.

Toate caracterele LED din această serie sunt prevăzute cu punctul de conectare magnetic pe partea dorsală a acestora, acest lucru asigurând un aspect estetic al fiecărui caracter în parte în raport cu cadru publicitar. Punctul de conectare magnetic va glisa pe una din traverse așezând caracterele pe aliniamentul acesteia, realizând astfel mesajul dorit.

După conectarea la driverul DC, atât cadrul cât și literele, cifrele și simbolurile LED se vor aprinde automat. Prin aplicația mobilă, puteți alege modelele LED preferate ale ramei cadrului publicitar LED.

Alimentarea se realizează la 12VDC, astfel încât chiar și la contactul involuntar cu partea magnetică de alimentare, nu este pusă în pericol viața utilizatorului.

PRODUSE

Litere, cifre și simboluri LED cadru publicitar

Aplicații

Utilizarea tuturor acestor litere, cifre și simboluri LED poate fi o foarte bună metodă cu caracter didactic ce poate fi utilizată în special în perioada preșcolară. Copiii se pot astfel familiariza cu abecedarul, respectiv cifrele, păstrând totodată o atmosfera de joacă adaptată vârstei respective.

 • proximitatea spațiilor vitrate al magazinelor
 • în zona produselor incluse într-o campanie de promovare/reducere
 • în scop didactic, în special pentru grupele preșcolare
 • în domeniul HoReCa în zona de recepție
 • în rețelele de farmacii pentru diferite campanii
 • în scopuri personale cu ocazia diferitelor perioade, cum ar fi Crăciunul etc
 • promovare produse și servicii
 • element decorativ împreună cu diferite display-uri


INSTALARE

Mod de funcționare

Rama este prevăzută cu o bandă LED în 7 culori încorporată, în total peste 120 de modele.

Utilizând aplicația mobilă LED Hue puteți obține diferite animații ale benzii LED RGB a cărei dinamică rulează sub diferite tipuri de efecte: schimbare treptată, dans, clipire, urmărire etc.

Instrucțiuni de instalare

SOLICITA OFERTA

Formular de contact