Contactează-ne: 0720 100 034

REINCARCABIL

Seria panou publicitar LED stand A+

Personalizează panoul publicitar LED stand A+

Disponibil cu dimensiunea de 325x327mm, acest tip de panou este prevăzut la bază cu LED-uri integrate de foarte bună calitate care baleiează lumina în sus de-a lungul print-ului.

Printre principalele avantaje amintim:

  • posibilitatea de a aplica pe fiecare dintre fețe câte un print cu imagini diferite
  • suprafața generoasă a panoului de difuzie 300x300mm, ce maximizează mesajul atât sub formă de imagine, cât și sub formă de text
  • design elegant și minimalist, cadrul ultra subțire de 11mm din aluminiu
  • autonomia de funcționare de până 8 ore dată de modul reîncărcabil cu alimentare USB sau cu un Powerbank adecvat
  • amplasarea în locuri în care nu sunt prezente prize de alimentare la 230VAC
  • posibilitatea schimbării foliei cu print UV personalizat ori de câte ori se impune acest lucru
  • afișarea iluminată pe ambele părți asigură vizibilitatea bilaterală pentru potențialii clienți
  • panoul de difuzie LED de 3W, cu temperatura de culoare 8000K, ce asigură o iluminare excepțională a acestuia.

De asemenea, autonomia acestui panou publicitar LED asigură posibilitatea de a fi folosit ca și obiect decorativ, fiind astfel o prezență inedită în zona unde urmează a fi amplasat.

Un produs extrem de util, atât prin prisma informațiilor incluse pe print-ul atașat acestui tip de panou, dar și datorită efectului deosebit produs de LED-urile integrate. Panoul publicitar LED stand A+, astfel iluminat, constituie o notă aparte scopului pentru care este utilizat.

Este o bună alegere în foarte multe domenii de activitate, dar și pentru persoane fizice ( cadouri, suveniruri etc ). Poate fi utilizat cu succes acolo unde se impune afișarea la vedere a diferitelor informații, cum ar fi: farmacii, exchange, bănci, alimentație publică etc. Dar nu doar informații, cât în mod deosebit și imagini tip print încadrate și luminate în acest panou, îl recomandă în foarte multe aplicații, atât de natură comercială, cât și rezidențială.

Dimensiuni și material

Dimensiuni disponibile și material

Panoul publicitar LED stand A+ conține ramă din aluminiu, panou de difuzie din sticlă, baterie Li-ON 10000mA, bază din ABS. Panoul de difuzie este rezistent la zgârieturi.

Dimensiunea panoului publicitar LED stand A+ este de 327x324mm, iar suprafața panoului de difuzie de 300x300mm.


CLICK MAGNETIC

Mod de asamblare

Asamblare foarte ușoară cu un simplu CLICK MAGNETIC. Conexiunea magnetică foarte puternică și de calitate asigură o stabilitate fermă a panoului pe baza detașabilă.

Prin partea inferioară a panoului, de o parte și de alta a acestuia se introduc cele două folii cu print UV personalizat, după care se reașează panoul pe bază printr-un simplu click magnetic.

Autonomia este asigurată de bateriile de acumulatori LI-ON de 10000mA. Panoul se încarcă cu cablu tip USB, ștecher schuko sau cu ajutorul unui Powerbank adecvat.

PRODUSE

Panou publicitar LED stand A+

Aplicații

Panoul publicitar LED stand A+ este o bună alegere în foarte multe domenii de activitate, dar și pentru persoane fizice ( cadouri, suveniruri etc ).

Poate fi utilizat cu succes acolo unde se impune afișarea la vedere a diferitelor informații, cum ar fi: farmacii, exchange, bănci, alimentație publică etc.

Dar nu doar informații, cât în mod deosebit și imagini tip print încadrate și luminate în acest panou publicitar LED, îl recomandă în foarte multe aplicații atât de natură comercială cât și rezidențială.

Și nu în ultimul rând, poate constitui oricând un foarte frumos și deosebit cadou personalizat cu imaginile preferate, ce poate fi oferit cu diferite ocazii.


SOLICITA OFERTA

Formular de contact