Contactează-ne: 0720 100 034

BIDIRECTIONAL

Seria panou publicitar LED suspendat H

Personalizează panoul LED suspendat H0, H1, H2

Panoul publicitar LED bidirecțional ultraslim suspendat H abcMIX este un produs extrem de potrivit spațiilor comerciale, atât deasupra căilor de acces pentru clienți, cât și în proximitatea produselor ce urmează a fi promovate. De asemenea, un produs eficient pentru promovarea brandului companiei.

Disponibil în cele trei variante de dimensiuni, H0 (1200x450mm), H1 (900x350mm), respectiv H2 (600x350mm), acest panou publicitar își regăsește aplicația într-o serie întreagă de domenii de activitate.

Acesta este prevăzut cu 2 inele pe partea superioară pe care se agață cei 2 tiranți cu lungimea maximă de 1,5m. Cu ajutorul celor două piese montate pe tavan, prevăzute cu orificii, se poate realiza reglarea pe verticală a înălțimii de suspendare a panoului LED bidirecțional.

Afișarea iluminată pe ambele părți asigură vizibilitatea clienților ce tranzitează galeriile comerciale din ambele sensuri.

Înlocuiește cu succes actualele panouri tradiționale, neiluminate dealtfel. Panoul publicitar LED bidirecțional ultraslim promovat de către abcMIX are o temperatură de lumină de 6500K potrivită pentru o foarte bună vizibilitate.

Dimensiunea sa generoasă, de 1200x450mm - în cazul tipului H0 - coroborat cu iluminatul LED de foarte bună calitate a acestuia, asigură prezența unui conținut text / imagine cât mai complex, ce maximizează scopul și efectul campaniei publicitare. Panoul publicitar bidirecțional LED suspendat se poate echipa cu print-uri personalizate (folie print UV), conținând atât text cât și imagine.

Mai mult decât atât, echiparea acestuia cu leduri de foarte bună calitate generează o luminozitate mare de 3000 lux, ceea ce asigură o foarte bună vizibilitate de la o distanță suficientă cât să capteze atenția potențialului cumpărător.

Astfel, prezența unui astfel de panou publicitar LED iluminat în spațiile comerciale constituie un avantaj în promovarea produselor și serviciilor companiei sau brand-ului respectiv.

Dimensiuni și material

Dimensiuni disponibile și material

Disponibilitatea celor trei tipuri de dimensiuni H0, H1, respectiv H2, asigură o expunere suficientă și eficientă în scopul transmiterii mesajului publicitar.

Un alt avantaj al acestui panou publicitar LED suspendat H îl constituie sistemul de prindere, ai cărui tiranți de susținere funcționează pe principiul telescopic. Astfel, se poate regla înălțimea de dispunere a panoului publicitar LED pe lungimea maximă de 1,5m. De asemenea, cei 2 tiranți pot fi glisați pe lungimea panoului publicitar LED prin frezarea prevăzută pe partea superioară a acestuia.

Panoul publicitar LED suspendat H conține:

  • corpul din LGP fixat în partea superioară de baza din aluminiu, prevăzută pe ambele părți cu bandă LED
  • două folii print UV, cu imagini ce pot fi personalizate ( pot fi diferite ), iluminate cu banda LED aflată în partea superioară
  • panouri de reflexie transparente din plexiglas


MONTAJ TELESCOPIC

Mod de asamblare

Panoul publicitar LED se fixează cu ajutorul celor doi tiranti telescopici prin frezarea aflată pe partea superioară a bazei din aluminiu.

Se amplasează câte un print pe fiecare parte a panoului de bază.

Alimentarea se realizează la 24VDC, astfel încât, chiar și la contactul involuntar cu partea magnetică de alimentare, nu este pusă în pericol viața utilizatorului.

Aplicații

Panoul publicitar LED bidirecțional ultraslim din seria Hanging

Aplicații

Atunci când se pune problema promovării unor produse sau servicii utilizând metoda "panotării", panoul publicitar LED bidirecțional ultraslim suspendat abcMIX este o variantă foarte eficientă și potrivită spațiilor comerciale, atât deasupra căilor de acces pentru clienți, cât și în proximitatea produselor ce urmează a fi promovate.

Disponibilitatea celor trei tipuri de dimensiuni H0, H1, respectiv H2, asigură o expunere suficientă și eficientă în scopul transmiterii mesajului publicitar.

Astfel, prezența unui astfel de panou publicitar LED iluminat în spațiile comerciale constituie un avantaj în promovarea produselor și serviciilor companiei sau brand-ului respectiv.

De asemenea, se mai pot utiliza cu succes și în una dintre următoarele situații:


  • cu ocazia unor evenimente cultural artistice pentru promovarea conținutului sau a altor vectori de imagine
  • în anumite tipuri de showroom-uri odată cu lansarea unor produse
  • în special în perioadele de desfășurare a anumitor târguri pentru promovarea companiilor prezente
  • o serie întreagă de situații în care amplasarea unui astfel de panou iluminat LED bidirecțional accentuează prezența ideii ce este promovată în acel context


SOLICITA OFERTA

Formular de contact