Contactează-ne: 0720 100 034

CLICK MAGNETIC

Seria magnetic bază

Creează-ți mesajul personalizat - Configurator seria magnetic bază

Instalare foarte ușoară, cu un simplu CLICK MAGNETIC. Conexiunea magnetică foarte puternică și de calitate asigură o stabilitate fermă a cuvintelor.

Literele, cifrele și simbolurile LED seria magnetic bază abcMIX sunt proiectate cu fontul Arial, deoarece acesta garantează cea mai bună lizibilitate chiar și de la distanță.

Disponibile cu înălțimi de 95mm, 120mm, 170mm și 220mm. Datorită posturii inferioare incompatibile cu baza, literele g, j, p, q, y nu sunt disponibile.

Se pot realiza o serie de combinații litere, cifre cu diferite simboluri, cum ar fi inima și brăduț reîncărcabile, respectiv casete luminoase LED. Simbolurile LED sunt foarte utile atunci când se dorește transmiterea unui mesaj, atât în privat cât și în comercial.

În situațiile în care se folosesc alte însemne decât cele reîncărcabile este recomandat ca amplasarea combinațiilor să fie în proximitatea unei surse de alimentare la rețea. Dacă nu este posibil acest lucru, se poate folosi și un powerbank potrivit. Astfel, mesajul va putea fi așezat în locul dorit fără a mai ține cont de prezența unei prize.

Pentru montarea pe Track Profil Aluminiu, fiecare șină de aluminiu este echipată cu o bandă metalică în interiorul șinei astfel încât să atragă magneții, acest design asigură stabilitatea deplină a semnelor. Acestea rulează pe profile Al (suspendate cu ajutorul tiranților) și au avantajul utilizării eficiente a spațiului. De asemenea, se pot utiliza și în biroul de recepție, pe pervaz sau în alte locuri similare.

De la indicarea unui culoar (de ex: supermarket-uri, mall-uri, aeroporturi etc), amprentarea unei vitrine și până la amplasarea în spații comerciale, versatilitatea acestei serii magnetice LED bază asigură o multitudine de aplicații, printre care promovare produse și servicii.

Dimensiuni și material

Înălțimi disponibile și material

Disponibile cu înălțimi de 95mm, 120mm, 170mm și 220mm, dar având aceeași înălțime a bazei de 20mm, respectiv lățime de 50mm, pot alcătui o multitudine de mesaje.

Produsele conțin panou de difuzie PC, PCBA din aluminiu, LED, carcasă din plastic ABS și magneți intensificați etc.


CLICK MAGNETIC

Mod de asamblare

Asamblare foarte ușoară cu un simplu CLICK MAGNETIC. Conexiunea magnetică foarte puternică și de calitate asigură o stabilitate fermă a mesajelor.

La capetele fiecărei baze sunt prevazute cu doi magneți intensificați. După cum se arată în imagine, atunci când combinați 2 semne, magneții vor atașa automat combinația.

Alimentarea se realizează la 12VDC, astfel încât chiar și la contactul involuntar cu partea magnetică de alimentare, nu este pusă în pericol viața utilizatorului.

PRODUSE

Litere, cifre și simboluri magnetice

Sunt produse ale unor combinații aleatorii, iar conținutul poate fi schimbat contextual, fără alte costuri suplimentare.
Versatilitatea acestora face ca și combinațiile de litere LED mici sau majuscule împreună cu cifre LED albe sau roșii LED reîncărcabile, respectiv diferite simboluri LED, să asigure transmiterea mesajului dorit.
Utilizarea cifrelor roșii LED reîncărcabile, pe lângă apariția cu rol de vedetă, punctează în mod evident și mesajul comercial în campanii de promovare a unor produse sau în perioadele de reduceri.

Utilizarea tuturor acestor litere, cifre, simboluri și casetelor luminoase magnetice LED poate fi o foarte bună metodă cu caracter didactic ce poate fi utilizată în special în perioada preșcolară. Copii se pot astfel familiariza cu abecedarul, respectiv cifrele, păstrând totodată o atmosferă de joacă adaptată vârstei respective.

Aplicații

 • evenimente în familie ( zile onomastice, diverse aniversări )
 • activități profesionale / educaționale / sportive, etc
 • cadouri
 • diferite ocazii sau evenimente în mediul privat
 • reclame în spații comerciale
 • campanii de marketing, bonusuri de stimulare sau chiar de fidelizare


PRODUSE

Casete luminoase LED magnetice

Probabil valoarea expresiei “o poză face cât o mie de cuvinte” este încă într-o permanentă dezbatere. Cert este însă că folosirea unei casete LED în acest context, cu siguranță înlocuiește mai mult decât câteva cuvinte. În plus, imaginea de pe caseta luminoasa LED transmite diverse mesaje atât emoționale cât și comerciale.

Disponibile în două variante, alimentate la rețea cu încărcător de tip C sau reîncărcabile. Diferite forme precum inimă, brăduț sau ceașcă de cafea, precum și forme geometrice, rotund sau pătrat, cu dimensiunea de 135mm reîncărcabile și 220mm cele alimentate de tip C.

O caseta LED inedit, oferit de abcMIX, este cel în varianta hologramă 3D. Prin aplicația de mobil se pot schimba atât imagini cât și video-ul preferat.

Aplicații casete luminoase LED

De la fanii oricărui sportiv, artist, personalitate, etc și până la prezența în locuință, birou, etc a oricărei imagini ce ne inspiră viața încadrată în aceste casete luminoase LED atestă infinita varietate a aplicațiilor acestora.

De asemenea, se pot folosi foarte multe variante de casete luminoase LED individuale și ca un element decorativ. Acesta poate fi amplasat în contextul unui mobilier, iluminat fiind asigură o prezență inedită și elegantă.

Echipate cu print-uri, imagini, specifice ale obiectivelor turistice sau istorice, reprezentative pentru România, casetele luminoase reîncărcabile pot constitui astfel suveniruri deosebit de atractive pentru turiștii ce tranzitează locurile respective.


Diferite imagini cu diverse mesaje atât comerciale cât și emoționale

Cele două forme geometrice, rotund și pătrat, cu dimensiunile de 135mm, varianta reîncărcabilă, respectiv 220mm alimentate la rețea cu încărcător de tip C

 • cu utilizarea unor multitudini de modele de print în funcție de preferințele fiecăruia
 • varianta hologramă 3D, prin aplicația de mobil se pot schimba atât imagini sau video-ul preferat

ACCESORII

Tip amplasare

Literele, cifrele și simbolurile magnetice LED pot fi amplasate cu ajutorul unui raft sau profil de aluminiu.
În cazul utilizării unui raft, vă punem la dispoziție trei variante:

 • montaj pe perete, raft cu lungimea de 500 mm
 • montaj pe geam, raft cu lungimea de 500 mm
 • montaj pe marginea unui stâlp metalic pentru rafturile utilizate în depozite, standuri expoziționale, hypermarketuri, disponibile 2 variante: cu lungimea de 415 mm, respectiv 525 mm.

De asemenea, se pot monta pe un profil de aluminiu suspendat cu ajutorul tiranților de 1,5 m. Și în acest caz sunt disponibile 4 variante de lungime: 900 mm, 1200 mm, 1500 mm și 2000 mm.

Accesorii

Accessorii

Elementul de alimentare, cu lungimea de 35 mm și prevăzut cu conectare tip C, poate fi amplasat oriunde se dorește pe aliniamentul format din literele, cifrele și simbolurile magnetice LED. Acesta este prevăzut cu întrerupător și dimmer încorporat: atingere lungă pentru atenuare sau intensificare, atingere scurtă pentru pornit/oprit.

Elementul de spațiere liniar, cu lungimea de 55mm, are rolul de a asigura spațierea necesară între cuvinte.

Elementul de spațiere de colț de 90 grade, are rolul de a asigura spațierea necesară între cuvinte și posibilitatea realizării unor configurații diferite.

Raftul este un accesoriu foarte util cu ajutorul căruia combinațiilor obținute pot fi amplasate în diferite locuri cum ar fi: geam, perete sau consola metalică a unui raft. Rafturile dedicate pentru geam, respectiv perete, sunt prevăzute cu adeziv de foarte bună calitate de tip 3M, iar cel pentru consola metalică este prevăzut cu un sistem de prindere special.

Disponibil în cele 4 variante de lungime, profilul de aluminiu are prevăzut în partea inferioară o frezare prin care litere, cifre, simboluri și display-uri magnetice LED glisează formând combinația dorită. Acesta se suspendă cu ajutorul a doi tiranți, reglabili pe înălțime, de tavan.

Cablul de alimentare prevăzut cu un transformator disponibil în trei variante, respectiv 3A, 5A și 10A tip C, este un accesoriu necesar în cazul utilizării combinațiilor de caractere, altele decât cele reîncărcabile.

SOLICITA OFERTA

Formular de contact