Contactează-ne: 0720 100 034

CLICK MAGNETIC

Seria magnetic video P3 evenimente LED

Creează-ți mesajul personalizat - Configurator seria video P3 evenimente

Un produs nou și inedit, unic în lume. Acesta integrează audio, video și lumini pentru a realiza o semnalizare uluitoare.

Tehnologia avansată aplicată și acestor tipuri de însemne, litere, cifre și simboluri magnetice LED asigură posibilitatea încărcării și difuzării atât a unor imagini, respectiv videoclipuri artistice comerciale, cât și în mod deosebit personale, pentru diferite ocazii. De exemplu, se pot încărca amintiri plăcute din viața fiecăruia cu impact emoțional, atât cu imagini și în special cu filmări video, asigurându-se latura artistică unică.

Foarte importantă este și prezența difuzorului audio cu ajutorul căruia imaginile pot fi însoțite de coloana sonoră dorită, ceea ce conferă o atmosferă deosebită.

Pentru diferite scenarii, se pot alege diferite grupuri de însemne LED și videoclipuri / audio care se potrivesc pentru ocazii, iar semnele, chiar și la dimensiunea de 680mm, pot fi mutate și schimbate cu ușurință, fiind echipate cu role pentru o deplasare mai ușoară.

Instalare foarte ușoară, cu un simplu CLICK MAGNETIC. Conexiunea magnetică foarte puternică și de calitate asigură o stabilitate fermă a cuvintelor.

Seria video evenimente P3 este formată din afișaje cu litere (doar majuscule), cifre, simboluri LED magnetice, cu posibilitatea de a încărca atât imagini cât și videoclipuri printr-o aplicație mobilă. Sistem controlat și prin semnale wireless.

De obicei, se utilizează în incinte relativ spațioase, cum ar fi intrarea la expoziție, nunți /botezuri, lansări de produse, aeroport etc. Un produs foarte util pentru organizatorii de evenimente.

De asemenea, se pot folosi foarte multe variante de display-uri LED individuale și doar ca un element decorativ, cum ar fi inima. Aceasta poate fi amplasată în interiorul unui living, iluminată fiind asigură o prezență inedită și elegantă.

Alimentarea se realizează la 24VDC, astfel încât chiar și la contactul involuntar cu partea magnetică de alimentare, nu este pusă în pericol viața utilizatorului.

Se oferă și servicii de închiriere pentru diverse ocazii.

Dimensiuni și material

Înălțime disponibilă și material

Înălțimea totală este de 680 mm, dar sunt foarte ușor de mutat și de grupat, fiind echipate cu role pentru o deplasare mai ușoară.

Literele, cifrele, simbolurile LED conțin display P3, carcasă din plastic ABS și magneți intensificați.


CLICK MAGNETIC

Mod de asamblare

Asamblare foarte ușoară cu un simplu CLICK MAGNETIC. Conexiunea magnetică foarte puternică și de calitate asigură o stabilitate fermă a mesajelor. La fiecare capăt al bazelor sunt instalați 6 magneți intensificați. Bazele se vor atrage una pe cealaltă și se vor conecta între ele automat când veți așeza 2 semne unul lângă cealălt. Acest design face că instalarea și dezasamblarea să fie făcute cu ușurință.

Alimentarea se realizează la 24VDC, astfel încât chiar și la contactul involuntar cu partea magnetică de alimentare, nu este pusă în pericol viața utilizatorului.

Sistemul poate fi controlat și prin semnale wireless.

PRODUSE

Litere, cifre și simboluri LED pentru evenimente

Un produs nou și inedit, unic în lume. Acesta integrează audio, video și lumini pentru a realiza o semnalizare uluitoare.

Seria video evenimente P3 este formată din afișaje cu litere (doar majuscule), cifre, simboluri magnetice LED P3, cu posibilitatea de a încărca atât imagini cât și videoclipuri printr-o aplicație mobilă.

Pentru diferite scenarii, se pot alege diferite grupuri de semne și videoclipuri / audio care se potrivesc pentru ocazii, iar semnele pot fi mutate și schimbate cu ușurință fiind echipate cu role pentru o deplasare mai ușoară.

Aplicații

Se oferă și servicii de închiriere pentru diverse ocazii.

  • evenimente sociale, culturale, educaționale, sportive etc
  • organizări de evenimente familiale: nunți, botezuri, etc
  • reclame în spații comerciale
  • organizări de evenimente publice: spectacole, lansări de produse etc


INSTALARE

Mod de funcționare

Principiul de funcționare este relativ simplu, literele, cifrele și simbolurile magnetice LED din seria video evenimente P3 se conectează între ele printr-un simplu CLICK MAGNETIC.

Se alimentează cu ajutorul elementului de alimentare prevăzut cu transformator la 24VDC având la dispoziție două variante ale acestuia și anume cel cu puterea de 600W sau de 1000W.

Fiecare literă, cifră sau simbol magnetic LED are o putere specifică în Watt. În funcție de numărul și tipul însemnelor utilizate, combinația finală însumează o anumită putere. În raport cu această putere se alege transformatorul corect. Asigurați-vă că, înainte de a pune în folosință combinația dorită, alegeți transformatorul potrivit. Pentru acesta consultați tabelul ( click aici ) cu valorile corespunzătoare și respectând o simplă adunare aflați puterea necesară a tranformatorului ce urmează a fi utilizat.

Instrucțiuni de instalare

Dacă doriți să încărcați un video, atunci este recomandat că rezoluția să fie mai mare de 160px, dimensiunea fișierului să fie mai mică de 500MB, iar formatul să fie MP4.

Utilizând aplicația mobilă LED Magic puteți schimba videoclipurile și imaginile preferate.

Accesorii

Accessorii

Literele, cifrele și simbolurile magnetice LED din seria magnetic video P3 evenimente pot fi combinate utilizând atât elementele de alimentare cât și elementul de spațiere.

Elementul de alimentare cu lungimea de 300mm, prevăzut cu cablu de alimentare, respectiv audio, poate fi amplasat oriunde se dorește pe aliniamentul format de către litere, cifre și simboluri magnetice LED P3. Acesta este prevăzut cu transformator de 24VDC.

Elementul de spațiere cu lungimea de 300mm are rolul de a asigura spațierea necesară între cuvinte și a unui mesaj text estetic și aerisit.

Elementul de alimentare cu transformator de 600W asigură alimentarea a maxim 7 caractere. În acest caz, maximul de pixeli este de 1920px.
Alegerea corectă a transformatorului se face în funcție de numărul și tipul însemnelor utilizate. Click aici pentru a accesa tabelul de valori.

Elementul de alimentare cu transformator de 1000W asigură alimentarea a maxim 11 caractere. În acest caz, maximul de pixeli este de 3840px.
Alegerea corectă a transformatorului se face în funcție de numărul și tipul însemnelor utilizate. Click aici pentru a accesa tabelul de valori.

SOLICITA OFERTA

Formular de contact