Contactează-ne: 0720 100 034

CLICK MAGNETIC

Seria magnetic Goliat LED

Creează-ți mesajul personalizat - Configurator seria magnetic Goliat

Instalare foarte ușoară, cu un simplu CLICK MAGNETIC. Conexiunea magnetică foarte puternică și de calitate asigură o stabilitate fermă a cuvintelor.

Seria Goliat LED este formată din afișaje cu litere (doar majuscule), cifre, simboluri LED magnetice cu înălțimi de 680mm.

Chiar și la dimensiunea de 680mm semnele LED pot fi mutate și schimbate cu ușurință acestea fiind echipate cu role pentru o deplasare mai ușoară.

Toate însemnele LED din această serie au temperatura de culoare de 6500K, ce asigură o eficiență sporită în raport cu lizibilitatea acestora.

Datorită înălțimii, utilizarea însemnelor LED din această serie este recomandată în spații mari, acolo unde postura acestora se remarcă în mod deosebit în spațiul corespunzător.

De obicei, se utilizează în cazurile incintelor spațioase, cum ar fi intrarea la o expoziție, cu ocazia unor evenimente sau amprentarea unor spații comerciale, vitrine etc.

Versatilitatea acestei serii de însemne magnetice LED asigură o multitudine de aplicații.

Se pot realiza o serie de combinații litere, cifre LED cu diferite simboluri LED, cum ar fi inima. Aceasta poate fi amplasată în interiorul unui living, iluminată fiind asigură o prezență inedită și elegantă.

Simbolul LED sub formă de inimă poate fi utilizat independent și în scopuri personale:

  • sub formă de cadou
  • obiect decorativ cu semnificație sentimentală.

Se livrează implicit și cele două capace de capăt ce asigură un finisaj curat la capetele exterioare.

Se oferă și servicii de închiriere pentru diverse ocazii.

Dimensiuni și material

Înălțime disponibilă și material

Disponibile doar litere majuscule cu înălțimi de 680mm.

Literele, cifrele și simbolurile LED din seria Goliat conțin panou de difuzie PC, PCBA din aluminiu, LED, carcasă din plastic ABS și magneți intensificați etc.


CLICK MAGNETIC

Mod de asamblare

Asamblare foarte ușoară cu un simplu CLICK MAGNETIC. Conexiunea magnetică foarte puternică și de calitate asigură o stabilitate fermă a mesajelor.

La fiecare capăt al bazelor sunt instalați 6 magneți intensificați. Bazele se vor atrage una pe cealaltă și se vor conecta între ele automat când veți așeza 2 semne unul lângă cealălt. Acest design face că instalarea și dezasamblarea să fie făcute cu ușurință.

Alimentarea se realizează la 24VDC, astfel încât chiar și la contactul involuntar cu partea magnetică de alimentare, nu este pusă în pericol viața utilizatorului.

PRODUSE

Litere, cifre și simboluri magnetice Goliat

Sunt produse ale unor combinații aleatorii, iar conținutul poate fi schimbat contextual, fără alte costuri suplimentare. Pentru diferite scenarii, se pot alege diferite grupuri de litere, cifre, simboluri LED care se potrivesc pentru ocazii, iar semnele LED pot fi mutate și schimbate cu ușurință fiind echipate cu role pentru o deplasare mai ușoară.

Aplicații

  • evenimente în familie ( zile onomastice, diverse aniversări )
  • activități profesionale / educaționale / sportive etc
  • cadouri
  • diferite ocazii sau evenimente în mediul privat
  • reclame în spații comerciale, promovare produse și servicii
  • campanii de marketing, bonusuri de stimulare sau chiar de fidelizare


INSTALARE

Mod de funcționare

Principiul de funcționare este relativ simplu, literele, cifrele și simbolurile magnetice LED din seria Goliat se conectează între ele printr-un simplu CLICK MAGNETIC.

Se alimentează cu ajutorul elementului de alimentare prevăzut cu transformator la 24VDC, având la dispoziție două variante ale acestuia și anume cel cu puterea de 350W sau de 600W.

Fiecare literă, cifră sau simbol magnetic LED are o putere specifică în Watt. În funcție de numărul și tipul însemnelor utilizate, combinația finală însumează o anumită putere. În raport cu această putere se alege transformatorul corect. Asigurați-vă că, înainte de a pune în folosință combinația dorită, alegeți transformatorul potrivit. Pentru acesta consultați tabelul ( click aici ) cu valorile corespunzătoare și respectând o simplă adunare aflați puterea necesară a tranformatorului ce urmează a fi utilizat.

Accesorii

Accessorii

Literele, cifrele și simbolurile magnetice LED din seria magnetic Goliat pot fi combinate utilizând atât elementele de alimentare cât și elementul de spațiere.

Elementul de alimentare cu lungimea de 300mm, prevăzut cu cablu de alimentare, poate fi amplasat oriunde se dorește pe aliniamentul format de către litere, cifre și simboluri magnetice Goliat. Acesta este prevăzut cu transformator de 24VDC.

Elementul de spațiere cu lungimea de 300mm are rolul de a asigura spațierea necesară între cuvinte și a unui mesaj text estetic și aerisit.

Elementul de alimentare cu transformator de 350W asigură alimentarea a maxim 12 caractere.
Alegerea corectă a transformatorului se face în funcție de numărul și tipul însemnelor utilizate. Click aici pentru a accesa tabelul de valori.

Elementul de alimentare cu transformator de 600W asigură alimentarea a maxim 20 caractere.
Alegerea corectă a transformatorului se face în funcție de numărul și tipul însemnelor utilizate. Click aici pentru a accesa tabelul de valori.

SOLICITA OFERTA

Formular de contact