Contactează-ne: 0720 100 034

BIDIRECTIONAL

Seria panou publicitar LED stand A1/5

Personalizează panoul LED stand A1/5

Un panou publicitar LED stand bidirecțional ce face diferența majoră dintre actualele modele similare de prezentare a produselor prezente în magazine, showroom-uri etc.

Panoul publicitar LED stand A1/5 abcMIX cu siguranță își găsește aplicabilitatea în foarte multe domenii de activitate, dar în special în magazinele cu produse majoritar electrocasnice sau electronice.

Dimensiunea generoasă a panoului de difuzie 500x180mm asigură prezența unui conținut text / imagine cât mai complex, ce maximizează scopul și efectul campaniei publicitare.

De asemenea, panoul publicitar LED va constitui în plus și un element decorativ foarte elegant ce armonizează în mod plăcut cu decorul respectiv.

Amintim câteva dintre principalele sale avantaje ce fac diferența majoră față de produsele similare actuale de pe piață:

 • afișarea bidirecțională a informațiior, ceea ce oferă posibilitatea vizibilității din ambele sensuri de deplasare
 • design elegant având cadrul cu colțuri rotunjite
 • posibilitatea de a aplica pe ambele părți ale panoului de difuzie câte o folie print UV, chiar și cu imagini diferite
 • panoul de difuzie iluminat cu LED cu temperatura de culoare de 8000K ce asigură o lizibilitate excepțională
 • cadrul Ultra Slim, subțire de 9mm
 • panoul de difuzie LED de 10.5W
 • luminozitate uniformă de înaltă definiție cu 8000 lux.

Prezența unui astfel de panou publicitar echipat cu panoul de difuzie iluminat LED, în proximitatea produselor oferite spre vânzare, asigură un plus de valoare potențialilor clienți.

Dimensiuni și material

Dimensiune disponibilă și material

Dimensiunea generoasă a panoului de difuzie de 500x180mm, coroborat cu iluminatul LED de foarte bună calitate a acestuia, asigură prezența unui conținut text / imagine cât mai complex, ce maximizează scopul și efectul campaniei publicitare.

Panoul publicitar LED stand conține o ramă din ABS, panou de difuzie din sticlă, bază din aluminiu și cele două folii ce pot fi printate UV personalizat la cererea clientului.


UTILIZARE

Mod de funcționare

Instalare foarte ușoară prin aplicarea pe ambele părți ale panoul de difuzie a celor două folii cu print UV între panoul de sticlă și panoul de difuzie.

Baza este prevăzută cu “punct” de alimentare de tip C.

Alimentarea se realizează la 12VDC, astfel încât chiar și la contactul involuntar cu partea magnetică de alimentare, nu este pusă în pericol viața utilizatorului.

APLICAȚII

Panou publicitar LED stand A1/5

Un produs extrem de eficient datorită dimensiunii panoului de expunere LED. Amplasat pe diferite obiecte de mobilier, în proximitatea produselor promovate, este foarte potrivit în special magazinelor ce comercializează produse electronice și electrocasnice. Amintim câteva dintre multele alte domenii de activitate unde acest panou publicitar LED stand este foarte eficient în vederea promovării serviciilor, produselor sau brandului companiilor.

 • magazine produse electrocasnice, electronice, gadget-uri, etc
 • unități din HoReCa
 • rețele de magazine sau farmacii
 • showroom-uri de produse sau servicii ( saloane auto, telefonie mobilă etc )
 • târguri sau expoziții
 • magazine de îmbrăcăminte, încălțăminte etc


SOLICITA OFERTA

Formular de contact