Contactează-ne: 0720 100 034

Personalizare Panou publicitar LED suspendat telescopic A2

  • Solicită ofertă personalizată

Pentru utilizarea corectă a configuratorului parcurgeți următorii pași:

  • Click ALEGE DIN IMAGINI unde aveți la dispoziție galeria de fotografii.
  • Click ALEGE CATEGORIA.
  • Click ALEGE IMAGINE - panoul va fi echipat cu imaginea aleasă pentru varianta de poziționare a acestuia PORTRET.
  • Click pe iconița LANDSCAPE aflată deasupra imaginii panoului LED.
  • Click ALEGE IMAGINE - panoul va fi echipat cu imaginea aleasă varianta de poziționare a acestuia LANDSCAPE.
  • În situația în care doriți să schimbați o imagine deja aplicată click pe simbolul "coș" aflat jos-stânga a ramei panoului.
  • Pentru personalizarea panoului LED cu imaginile dvs. click ÎNCARCĂ IMAGINILE DORITE. În acest caz este necesară o imagine de o calitate foarte bună, iar orientarea imaginii sa fie în funcție de poziționarea dorită acestuia, portret sau landscape.

OBSERVAȚIE! Prețul include panoul publicitar LED suspendat telescopic A2.

Pentru panoul publicitar LED suspendat telescopic A2, fiind unidirecțional, se pot alege 2 folii UV (print-uri) cu imagini diferite în funcție de poziționarea dorită acestuia, portret sau landscape. Pentru descrierea completă, prezentare video, aplicații etc click aici.

Acesta este prevăzut cu un sistem de reglare pe vertical de tip telescop, precum și cu un mecanism de ajustare în plan orizontal. Datorită celor doua posibilități de reglare, în plan orizontal și în plan vertical, acest panou publicitar poate fi montat atât în tavan, cât și pe perete. De asemenea, panoul publicitar poate fi montat atât în varianta portrait, cât și landscape.

Mai mult decât atât, echiparea acestuia cu LED-uri de foarte bună calitate generează o luminozitate de până la 7000 lux, ceea ce asigură o foarte bună vizibilitate de la o distanță suficientă cât să capteze atenția potențialului cumpărător.

Astfel, prezența unui astfel de panou publicitar LED iluminat în spațiile comerciale constituie un avantaj în promovarea produselor și serviciilor companiei sau brand-ului respectiv.

Brand:
abcMIX
Dimensiuni folie:
594x419mm
Inaltime:
600mm
Dimensiuni (mm):
600x430mm
Temperatura de culoare (K):
6000K