Contactează-ne: 0720 100 034

UNIDIRECTIONAL

NOU

Seria panou publicitar LED de pardoseală A0/A1

Personalizează panoul publicitar LED A0, A1

Un panou publicitar LED de pardoseală unidirecțional ce face diferența majoră dintre actualele modele similare (clasice – neiluminate) de prezentare a produselor prezente în magazine, showroom-uri, diferite tipuri de instituții etc.

Panoul publicitar LED de pardoseală abcMIX, fiind disponibil în 2 variante de dimensiuni, A0, respectiv A1, cu siguranță își găsește aplicabilitatea în foarte multe domenii de activitate pentru promovarea serviciilor, produselor, respectiv brandului sau logo-ului.

Dimensiunile generoase ale panoului de difuzie, de până la 1200x600mm, coroborat cu iluminatul LED de foarte bună calitate a acestuia, asigură prezența unui conținut text / imagine cât mai complex, ce maximizează scopul și efectul campaniei publicitare. De asemenea, panoul publicitar LED de pardoseală A0, respectiv A1, va constitui în plus și un element decorativ elegant ce armonizează în mod plăcut cu decorul respectiv.

Amintim câteva dintre principalele avantaje ale panoului publicitar LED de pardoseală A0/A1 ce fac diferența majoră față de produsele similare actuale de pe piață:

 • panoul de difuzie iluminat cu LED și echipat cu baterie reîncărcabilă, având o autonomie de funcționare de 12 ore
 • sistem de balamale pliabile ce asigură diferite unghiuri de reglare a panoului de difuzie în plan vertical
 • panoul de difuzie iluminat cu LED cu temperatura de culoare de 6000K ce asigură o lizibilitate excepțională
 • cadrul galvanizat de culoare neagră, rezistent la coroziune
 • posibilitatea schimbării foliei cu print UV personalizat ori de câte ori se impune acest lucru
 • panoul de difuzie LED cu valori de 27W, respectiv 34W
 • luminozitate uniformă de înaltă definiție cu valori cuprinse între 7000 lux - 8000 lux.

Prezența unui astfel de panou publicitar echipat cu ecranul de difuzie iluminat LED, în proximitatea produselor oferite spre vânzare, asigură un plus de valoare potențialilor clienți.

ATENȚIE! Bateria reîncărcabilă se achiziționează separat.

Dimensiuni și material

Dimensiuni disponibile și material

Dimensiunea generoasă a panoului de difuzie 600x900mm, respectiv 600x1200mm, coroborat cu iluminatul LED de foarte bună calitate a acestuia, asigură o lizibilitate excelentă a conținutului text / imagine ce promovează produsele sau serviciile corespunzătoare.

Cadrul galvanizat, ce asigură rezistență la coroziune, este prevăzut cu balamale pliabile.


Utilizare

Mod de funcționare

Alimentarea se realizează la 24VDC astfel încât chiar și la contactul involuntar cu zona de alimentare, nu este pusă în pericol viața utilizatorului.

Se amplasează folia cu print UV personalizat între sticla securizată și cadrul ultraslim a suprafeței de difuzie a panoului publicitar.

Panoul publicitar LED de pardoseală poate fi alimentat și cu ajutorul bateriei reîncărcabile. În acest caz panoul publicitar LED de pardoseală poate fi amplasat și în locuri în proximitatea cărora nu sunt prize de alimentare la rețeaua de energie electrică.

APLICAȚII

Panou publicitar LED de pardoseală A0/A1

Aplicații

Prezența unui astfel de panou publicitar echipat cu panoul de difuzie iluminat LED, atât în incinta cât și în proximitatea căilor de acces, asigură un plus de informații potențialilor clienți ce tranzitează toate tipurile de spații sau instituții: comerciale, artistice, culturale, sportive etc.

Atunci când se pune problema promovării unor produse sau servicii utilizând metoda panotării la sol, panoul publicitar LED de pardoseală A0/A1 este o variantă foarte modernă și eficientă potrivită unei game foarte largi de locații cum ar fi:

 • spații comerciale alimentare sau nealimentare
 • instituții de cultură (teatre, muzee, săli de spectacole, cinematografe, etc)
 • unități din HoReCa
 • showroom-uri de produse sau servicii (saloane auto, telefonie mobilă, etc)
 • rețele de magazine sau farmacii
 • târguri sau expoziții


ACCESORII

Baterie reîncărcabilă

În cazul în care se dorește autonomia de funcționare / iluminarea panoului de difuzie, panoul publicitar LED de pardoseală A0/A1 se echipează cu bateria reîncărcabilă Lithium.

Aceasta are capacitatea de 8.000mA, suficientă pentru a asigura intensitatea luminoasă corespunzătoare celor 34W/27W ai panoului de difuzie.

Regim de lucru:

 • 12 ore de încărcare
 • autonomie 8 ore

Aceasta are capacitatea de 8.000mA, suficientă pentru a asigura intensitatea luminoasă corespunzătoare celor 34W/27W ai panoului de difuzie.

SOLICITA OFERTA

Formular de contact