Contactează-ne: 0720 100 034

unidirecțional

Seria panou publicitar LED stand A3

Personalizează panoul LED A3

Panoul publicitar LED stand A3, ce oferă posibilitatea afișării în cele două variante, portret și landscape, este prevăzut la bază cu LED-uri integrate de foarte bună calitate care baleiează lumina în sus de-a lungul foliei printate UV.

Printre principalele avantaje amintim:

 • suprafață generoasă de 420x297mm și eficientă de afișare imagini, respectiv conținut text
 • versatilitatea ‘’2 în 1’’ cu posibilitatea de amplasare în oricare dintre cele două variante, portret sau landscape, în funcție de necesitate
 • posibilitatea ajustării unghiului de înclinare de tip desktop
 • design elegant și minimalist, cadrul ultra subțire de 12mm din aluminiu
 • posibilitatea amplasării pe perete
 • panoul de difuzie LED de 10.5W, cu temperatura de culoare 8000K, ce asigură o iluminare excepțională a acestuia
 • posibilitatea schimbării foliei cu print UV personalizat ori de câte ori se dorește
 • fluxul de lumină de 10.000Lux.

Un produs extrem de util, atât prin prisma informațiilor incluse pe print-ul (folie UV) atașat acestui tip de panou publicitar luminos, dar și datorită efectului deosebit produs de LED-urile integrate. Panoul publicitar LED stand A3 , astfel iluminat, constituie o notă aparte scopului pentru care este utilizat.

Poate fi folosit cu succes acolo unde se impune afișarea la vedere a diferitelor informații, cum ar fi: farmacii, exchange, bănci, alimentație publică etc, dar nu doar informații, cât în mod deosebit și imagini tip print încadrate și luminate în acest panou publicitar LED îl recomandă în foarte multe aplicații, atât de natură comercială cât și rezidențială.

De asemenea, panoul publicitar LED A3 va constitui în plus și un element decorativ foarte elegant ce armonizează în mod plăcut cu decorul respectiv.

Dimensiuni și material

Dimensiune disponibilă și material

Panoul publicitar LED stand format A3 e alcătuit din suport din ABS cu cadru ultra subțire din aluminiu de 12mm.

Folia cu print UV se aplică între panoul de difuzie, iluminat lateral cu LED-uri, și panoul de reflexie transparent din sticlă securizată.

Dimensiunea panoului publicitar LED A3 este de 435x306mm, iar a foliei printată UV de 420x297mm.


Utilizare

Mod de funcționare

Alimentarea se realizează la 12VDC, astfel încât chiar și la contactul involuntar cu zona de alimentare, nu este pusă în pericol viața utilizatorului.

Se amplasează folia cu print UV personalizat între sticla securizată și cadrul ultraslim a suprafeței de difuzie a panoului publicitar.

Partea dorsală este prevăzută cu frezări laterale, în zona superioară și inferioară, pe care glisează rama metalică, generând astfel diferite unghiuri de poziționare a panoului publicitar LED.

Două variante de afișare, portret și landscape.

APLICAȚII

Panou publicitar LED stand A3

Aplicații

Prezența unui astfel de panou publicitar LED A3, ce oferă posibilitatea afișării în cele două variante, portret și landscape, echipat cu panoul de difuzie iluminat LED, atât în incinta, cât și în proximitatea produselor sau a caselor de marcat, asigură un plus de informații potențialilor clienți ce tranzitează toate tipurile de spații sau instituții: comerciale, artistice, culturale, sportive etc.

Posibilitatea de amplasare a acestui panou publicitar LED pe perete îi conferă și rolul unui posibil tablou LED.

Atunci când se pune problema promovării unor produse sau servicii, utilizând acest panou publicitar LED stand A3 este o variantă foarte modernă și eficientă potrivită unei game foarte largi de locații cum ar fi:

 • spații comerciale alimentare sau nealimentare
 • instituții de cultură (teatre, muzee, săli de spectacole, cinematografe, etc)
 • unități din HoReCa
 • showroom-uri de produse sau servicii (saloane auto, telefonie mobilă, etc)
 • rețele de magazine sau farmacii
 • târguri sau expoziții


MONTAJ

Tip montaj

Panoul publicitar LED A3 este un produs extrem de versatil din punct de vedere al montajului. Datorită caroiajului dorsal, acest panou poate fi amplasat în trei moduri:

 • montaj pe perete - tip tablou
 • vertical - portret
 • orizontal - landscape

În oricare dintre variantele de amplasare, dispunerea periferică a ledurilor asigură un iluminat eficient al conținutului foliei print UV, fie el imagine, fie text.

Panoul publicitar LED A3, folosit ca reclamă luminoasă, afișaj publicitar sau afișaj informativ, este un produs a cărui prezență, cu siguranță, captează atenția clienților.

SOLICITA OFERTA

Formular de contact