Contactează-ne: 0720 100 034

Formular de retur

În cazul reclamației, returului sau al înlocuirii produselor, va rugăm să completați formularul de reclamație de mai jos. Trimiteți formularul completat prin email.

La produsele cumpărate prin intermediul magazinului online, cumpărătorul, în termen de 14 zile de la livrarea produselor, are dreptul la returnarea acestora fără menționarea motivului (Electric Casa SRL se obligă să restituie clientului sumele încasate pentru produsele returnate în termen de 14 zile calendaristice de la primirea coletului de retur și a formularului de retur).

Dacă doriți să schimbați produsul sau să-l returnați în termenul legal de 14 zile, acesta trebuie să fie:

  • nefolosit;
  • ambalat în ambalajul original;
  • nedeteriorat, potrivit pentru revânzare.

Ambalajul trebuie să cuprindă toate accesoriile originale. Vă rugăm să nu le trimiteți prin ramburs. De asemenea, va rugăm să trimiteți coletul cu opțiunea "Deschidere la livrare". În cazul nerespectării condițiilor stabilite mai sus, există posibilitatea nerealizării procesului de returnare sau înlocuire.

Aceste condiții nu se referă la reclamație.

În ceea ce privește produsele recepționate în stare neconformă ( spart, defecțiuni mecanice) vânzătorul se obligă să suporte contravaloarea transportului retur. În momentul recepției coletului, dacă acesta prezintă urme de deteriorare, se va întocmi un proces verbal împreună cu agentul curier. În același timp, vă recomandăm să păstrați dovada deteriorării (foto efectuat de către beneficiar) pentru soluționarea problemei. Lipsa acestei dovezi (foto), degrevează de responsabilități vânzătorul. La livrare, este obligatorie deschiderea coletului în prezența agentului curier. Reclamațiile ulterioare nu se mai iau în considerare.

Ne rezervăm dreptul de a refuza acceptarea unui retur în cazul unor retururi repetate săvârșite de client și în cazul în care produsele returnate nu îndeplinesc condițiile de retur prevăzute mai sus.