Contactează-ne: 0720 100 034

APLICAT

Seria pentru perete

Creează-ți mesajul personalizat - Configurator seria pentru perete

Poate că este una dintre cele mai versatile serii cu o gamă foarte largă de utilizare.

Instalare incredibil de ușoară. În plus, având în vedere dimensiunile standard și fontul Arial, timpii de producție sunt zero.

Caracterele LED, cu înălțimi de 100mm, 150mm și 200mm, sunt recomandate pentru montarea în interior, astfel textele LED obținute prin combinarea literelor, cifrelor, simbolurilor și casetelor luminoase LED, indică prezența atât a produselor cât și serviciilor pe care dorim să le promovăm.

Cifrele LED au o serie întreagă de aplicații, atât în ceea ce privește utilizarea lor în interior, dar în special în exterior. În cel de-al doilea caz, montarea cifrelor LED cu dimensiunea de 200mm sau chiar de 500mm pe fațade sau pe poartă, este o varianta elegantă de identificare a unui imobil.

Toate însemnele LED din această serie au temperatura de culoare de 6500K, ce asigură o eficiență sporită în raport cu lizibilitatea acestora.

O foarte bună alternativă este și aceea de utilizare, în acest caz, a simbolurilor LED pentru transmiterea unor mesaje sau indicații. De exemplu, utilizarea în rețelele de farmacii a simbolului LED sub formă de inimă, amplasat în proximitatea zonei de medicamente conexă cu afecțiunile similare simbolului LED amintit.

Un alt exemplu similar este utilizarea simbolului LED sub formă de săgeată, orientat în cele 4 direcții cardinale, care în interiorul unor spații publice prevăzute cu culoare de acces este binevenită.

Dimensiunea de 500mm se recomandă pentru montarea în exterior, pe fațade – IP65 - fiind vizibilă și de la distanțe mai mari. Pentru această dimensiune sunt disponibile doar litere majuscule, cifre și 4 simboluri LED precum cel circular, inima, &, !.

De asemenea, datorită gradului de protecție IP65, care asigură utilizarea în aer liber în deplină siguranță, acestea se pot monta și în exterior, astfel fiind o foarte bună și competitivă alternativă a industriei însemnelor LED volumetrice.

Dimensiuni și material

Înălțimi disponibile și material

Disponibile cu înălțimi de 100mm, 150mm și 200mm și 500mm, semnele LED de perete constau din panou de difuzie din policarbonat, aluminiu în formă de semn PCB, ABS și bandă LED.


CLICK MAGNETIC

Mod de asamblare

Pentru instalarea în exterior, se recomandă instalarea unor distanțiere care împiedică depunerea apei în interiorul peretelui. În plus, distanțierele întăresc efectul 3D al însemnelor LED ( litere, cifre etc ).

Șuruburile de pe spate sunt proiectate în așa fel încât însemnele LED să poată fi montate cu ușurință perfect drepte.

Alimentarea se realizează la 12VDC pentru caracterele cu înălțimi de 100mm, 150mm, 200mm, iar cele cu înălțimea de 500mm la 24VDC, astfel încât chiar și la contactul involuntar cu partea de alimentare, nu este pusă în pericol viață utilizatorului.

PRODUSE

Litere, cifre și simboluri LED pentru perete

Literele, cifrele și simbolurile LED pentru perete sunt destinate pentru montarea pe multiple suprafețe de diferite structuri, cum ar fi: pereți din rigips, cărămidă, lemn etc, precum și panouri de prezentare. Din această perspectivă, seria pentru perete oferă o gamă largă de litere, cifre și simboluri LED.

Aplicații

Cifrele LED au o serie întreagă de aplicații, atât în ceea ce privește utilizarea lor în interior, dar în special în exterior. În cel de-al doilea caz, montarea cifrelor LED pe fațade sau pe poartă, este o varianta elegantă de identificare a unui imobil.

Literele, cifrele și simbolurile LED din seria pentru perete pot fi utilizate pentru promovarea produselor și serviciilor, dar nu numai.

Simbolul LED inimă poate fi utilizat în rețelele farmaceutice, și nu numai, atât în interior cât și în exterior.

  În interior

 • cuvinte obținute cu ajutorul literelor LED în scopul identificării raioanelor de specialitate
 • cifre combinate cu litere LED în perioadele de promoții
 • simboluri LED, precum %, combinate cu cifre LED, indicând valoarea discount-urilor
 • săgețile orientate în cele 4 puncte cardinale pentru indicarea direcțiilor de acces

  În exterior, având IP65

 • utilizarea însemnelor LED cu dimensiunile de 200mm, respectiv de 500mm, pe fațadele spațiilor comerciale sau a altor tipuri de clădiri, indicând denumirea companiei/brandului sau natura produselor/serviciilor oferite
 • aplicarea literelor și cifrelor LED pentru identificarea mai rapidă a unei locații

PRODUSE

Casete luminoase LED pentru perete

Probabil valoarea expresiei “o poză face cât o mie de cuvinte” este încă într-o permanentă dezbatere.

Casetele luminoase LED se pot utiliza atât în interior, cât și în exterior, datorită tipului constructiv asigurat de gradul de protecție IP65.

Imaginile de tip print de pe aceste casete luminoase LED vor transmite mesajul sau informația dorită în special în zona comercială.

Disponibile

Disponibile în cele două forme geometrice, pătrat și rotund, cu dimensiunea de 115mm, respectiv 200 mm, casetele luminoase LED din această serie pot fi personalizate cu diferite print-uri la cererea clientului.

Aplicații

Casetele luminoase LED pot constitui un cadou foarte frumos, ce poate fi dăruit indiferent de ocazie, chiar și fără a marca o aniversare sau sărbătorire anume.

În special casetele luminoase LED sub formă de inima sau cele pătrate, respectiv rotunde, cu diferite imagini (print-uri) pot avea o prezența inedită ca și un obiect decorativ, atât în locuințele fiecăruia, cât și în birouri, spații comerciale etc.

 • în magazine cu utilizarea diferitelor print-uri ce pot indica produsele sau serviciile oferite
 • utilizarea acestora în spațiile publice prin semnalarea anumitor tipuri de destinații, cum ar fi grupuri sanitare, zone accesibile exclusiv personalului etc
 • cu scop didactic în cadrul învățământului preșcolar prin utilizarea diferitelor imagini cu personajele preferate de acele categorii de copii
 • diferite locații unde se desfășoară activități de divertisment, cum ar fi: spații de joacă, rețelele de loterie etc

SOLICITA OFERTA

Formular de contact