Contactează-ne: 0720 100 034

BIDIRECTIONAL

Seria panou publicitar LED suspendat A0/A1

Personalizează panoul publicitar LED A0, panoul publicitar LED A1

Panoul publicitar LED bidirecțional ultraslim suspendat abcMIX este un produs extrem de potrivit spațiilor comerciale, instituții financiare, atât deasupra căilor de acces pentru clienți, cât și în proximitatea vitrinelor, unde gradul de vizibilitate ridicat este recomandat. De asemenea, un produs eficient pentru promovarea brandului companiei.

Disponibil în cele două variante A0, respectiv A1, acest tip de panou publicitar este prevăzut cu LED-uri integrate de foarte bună calitate care baleiează lumina pe suprafața foliei UV.

Acestea sunt prevăzute cu 2 inele pe partea superioară pe care se agață cei 2 tiranți cu lungimea maximă de 1,5m. Cu ajutorul celor două piese montate pe tavan, prevăzute cu orificii, se poate realiza reglarea pe verticală a înălțimii de suspendare a panoului LED bidirecțional.

Printre principalele avantaje amintim:

 • suprafața generoasă extrem de eficientă a panoului de difuzie 888x584mm, respectiv 1188x584mm, ce maximizează mesajul atât sub formă de imagine, cât și sub formă de text
 • afișarea iluminată pe ambele părți asigură vizibilitatea bilaterală a potențialilor clienți
 • design elegant și minimalist, cadrul ultra subțire de 1.37cm din aluminiu
 • panoul de difuzie LED de 27W, respectiv 36W, cu temperatura de culoare 8000K, ce asigură o iluminare excepțională a acestuia
 • posibilitatea schimbării foliei cu print UV personalizat ori de câte ori se impune acest lucru

Mai mult decât atât, echiparea acestuia cu leduri de foarte bună calitate generează o luminozitate mare de la 3800 lux până la 4200 lux, ceea ce asigură o foarte bună vizibilitate de la o distanță suficientă cât să capteze atenția potențialului client.

Astfel, prezența unui astfel de panou publicitar LED iluminat în vitrinele spațiile comerciale, financiare etc, constituie un avantaj în promovarea produselor și serviciilor companiei sau brand-ului respectiv.

Dimensiuni și material

Dimensiuni disponibile și material

Disponibil în cele două variante, A0 și A1, cu dimensiuni standard a celor două tipuri de formate.

Dimensiunile generoase de 900x600mm, respectiv de 1200x600mm, asigură o expunere suficientă și eficientă în scopul transmiterii mesajului publicitar.

Un alt avantaj al acestui panou publicitar LED îl constituie sistemul de prindere, ai cărui tiranți de susținere funcționează pe principiul telescopic. Astfel, se poate regla înălțimea de dispunere a panoului LED pe lungimea maximă de 1,5m. De asemenea, cei 2 tiranți pot fi glisați pe lungimea panoului LED prin frezarea prevăzută pe partea superioară a acestuia.

Panoul publicitar LED suspendat conține:

 • corpul din LGP fixat în partea superioară de baza din aluminiu, prevăzută pe ambele părți cu bandă LED
 • două folii print UV, cu imagini ce pot fi personalizate ( pot fi diferite ), iluminate cu bandă LED aflată în partea superioară
 • panouri de reflexie transparente din sticlă securizată.


CLICK MAGNETIC

Mod de asamblare

Panourile publicitare LED A0, și A1 se fixează cu ajutorul celor doi tiranți telescopici prin frezarea aflată pe partea superioară a bazei din aluminiu.

Se amplasează câte un o folie printată pe fiecare parte a panoului de bază.

Alimentarea se realizează la 24VDC, astfel încât, chiar și la contactul involuntar cu partea magnetică de alimentare, nu este pusă în pericol viața utilizatorului.

PRODUSE

Panouri publicitare LED suspendate bidirecționale ultraslim A0/A1

Aplicații

Atunci când se pune problema promovării unor produse sau servicii utilizând metoda "panotării" vitrinei, panourile publicitare LED bidirecționale ultraslim A0, respectiv A1 suspendate sunt o variantă foarte eficientă și potrivită spațiilor comerciale, unităților financiare, farmaciilor, agențiilor de turism etc atât deasupra căilor de acces pentru clienți, cât și în proximitatea vitrinelor. De asemenea, este un produs eficient pentru promovarea brandului companiei.

Astfel, prezența unui astfel de panou publicitar LED iluminat constituie un avantaj în promovarea produselor și serviciilor companiei sau brand-ului respectiv, constituind o reclamă, casetă luminoasă LED ce va atrage cu siguranță privirile.

De asemenea, se mai pot utiliza cu succes și în una dintre următoarele situații:

 • cu ocazia unor evenimente cultural artistice pentru promovarea conținutului sau a altor vectori de imagine
 • în special în perioadele de desfășurare a anumitor târguri pentru promovarea companiilor prezente
 • în anumite tipuri de showroom-uri odată cu lansarea unor produse
 • o serie întreagă de situații în care amplasarea unui astfel de panou iluminat LED bidirecțional accentuează prezența ideii ce este promovată în acel context

SOLICITA OFERTA

Formular de contact