Contactează-ne: 0720 100 034

UNIDIRECTIONAL

NOU

Seria panou publicitar LED suspendat telescopic A2/B2

Personalizează panoul publicitar LED A2, panoul publicitar LED B2

Panoul publicitar LED unidirecțional ultraslim telescopic suspendat abcMIX este un produs extrem de potrivit spațiilor comerciale, atât deasupra căilor de acces pentru clienți, cât și în proximitatea caselor de marcat. De asemenea, un produs eficient pentru promovarea brandului companiei.

Panoul publicitar LED suspendat telescopic fiind disponibil în cele două variante A2, respectiv B2, își regăsește aplicația într-o serie întreagă de domenii de activitate.

Acesta este prevăzut cu un sistem de reglare pe vertical de tip telescop, precum și cu un mecanism de ajustare în plan orizontal. Datorită celor doua posibilități de reglare, în plan orizontal și în plan vertical, acest panou publicitar poate fi montat atât în tavan, cât și pe perete. De asemenea, panoul publicitar poate fi montat atât în varianta portrait, cât și landscape.

Spre deosebire de variantele similare existente acest panou publicitar are LED-urile dispuse periferic pe toate laturile asigurând astfel o distrtibutie uniformă a luminii.

Panoul publicitar unidirecțional LED suspendat telescopic se poate echipa cu print-uri personalizate (folie print UV), conținând atât text cât și imagine.

Mai mult decât atât, echiparea acestuia cu LED-uri de foarte bună calitate generează o luminozitate de până la 7000 lux, ceea ce asigură o foarte bună vizibilitate de la o distanță suficientă cât să capteze atenția potențialului cumpărător.

Astfel, prezența unui astfel de panou publicitar LED iluminat în spațiile comerciale constituie un avantaj în promovarea produselor și serviciilor companiei sau brand-ului respectiv.
Dimensiuni și material

Dimensiuni disponibile și material

Dimensiunea generoasă a panoului de difuzie 600x430mm, respectiv 700x500mm, coroborat cu iluminatul LED de foarte bună calitate a acestuia, asigură o lizibilitate excelentă a conținutului text / imagine ce promovează produsele sau serviciile corespunzătoare.

Folia cu print UV se aplică între panoul de difuzie, iluminat lateral cu LED-uri, și panoul de reflexie transparent din sticlă securizată.

Cutie luminoasă ultra-subțire (1 cm), de înaltă rezistență, din aliaj de aluminiu durabil, nedeformabil, cu durată de viață lungă. Aspectul de înaltă calitate atrage atenția.


MONTAJ TELESCOPIC

Mod de asamblare

Panoul publicitar LED se fixează cu ajutorul mecanismului de reglare în plan orizontal – aflat în partea dorsală a panoului publicitar - de tija telescopică ce se fixează la rândul ei de tavan sau perete. Se amplasează folia cu print UV între panoul de difuzie, iluminat lateral cu LED-uri, și panoul de reflexie transparent din sticlă securizată.

Alimentarea se realizează la 12VDC, astfel încât, chiar și la contactul involuntar cu partea magnetică de alimentare, nu este pusă în pericol viața utilizatorului.

APLICATII

Panoul publicitar LED suspendat telescopic A2/B2

Prezența unui astfel de panou publicitar ultraslim telescopic suspendat, ce oferă posibilitatea afișării în cele două variante, orizontal și vertical, echipat cu panoul de difuzie iluminat LED, în proximitatea produselor sau a caselor de marcat, asigură un plus de informații potențialilor clienți ce tranzitează toate tipurile de spații sau instituții. De asemenea, pot fi utilizate atât cu scop informativ cât și ca panouri LED decorative în foarte multe contexte.

Astfel, prezența unui astfel de panou publicitar LED iluminat constituie un avantaj în promovarea produselor și serviciilor companiei sau brand-ului respectiv, de tip reclamă, casetă luminoasă LED ce va atrage cu siguranță privirile.

De asemenea, se mai pot utiliza cu succes și în una dintre următoarele situații:

  • spații comerciale alimentare sau nealimentare
  • rețele de magazine sau farmacii
  • instituții de cultură (teatre, muzee, săli de spectacole, cinematografe etc)
  • târguri sau expoziitii
  • unități din HoReCa
  • showroom-uri de produse sau servicii (saloane auto, telefonie mobilă etc)

SOLICITA OFERTA

Formular de contact