Contactează-ne: 0720 100 034

unidirecțional

NOU

Seria panou publicitar LED perete

Personalizează panoul LED perete

Un panou publicitar LED pentru perete unidirecțional ce face diferența majoră dintre actualele modele similare de prezentare a produselor prezente în magazine, showroom-uri, diferite tipuri de instituții, etc.

Panoul publicitar LED pentru perete abcMIX disponibil în 8 variante de dimensiuni având posibilitatea amplasării în cele două poziții standard, portrait și landscape, cu siguranță își găsește aplicabilitatea în foarte multe domenii de activitate pentru promovarea serviciilor, produselor, respectiv brandului sau logo-ului.

Dimensiunea generoasă a panoului de difuzie de până la 1200x750mm asigură prezența unui conținut text / imagine cât mai complex, ce maximizează scopul și efectul campaniei publicitare.

De asemenea, panoul publicitar LED va constitui în plus și un element decorativ, respectiv tablou LED foarte elegant ce armonizează în mod plăcut cu decorul respectiv.

Amintim câteva dintre principalele sale avantaje ce fac diferența majoră față de produsele similare actuale de pe piață:

 • design elegant având cadrul cu colțuri rotunjite
 • panoul de difuzie iluminat cu LED cu temperatura de culoare de 6000K ce asigură o lizibilitate excepțională
 • cadrul Ultra Slim, subțire de 10mm
 • panoul de difuzie LED cu valori cuprinse intre 6W și 38W
 • luminozitate uniformă de înaltă definiție cu valori cuprinse între 5000 lux și 9000 lux

Prezența unui astfel de panou publicitar echipat cu ecranul de difuzie iluminat LED, în proximitatea produselor oferite spre vânzare, asigură un plus de valoare potențialilor clienți.


Dimensiuni și material

Dimensiuni disponibile și material

Panoul publicitar LED pentru perete unidirecțional este alcătuit din suport ABS cu cadru ultrasubțire din aluminiu de 10mm.

Foarte important este faptul că se pot amplasa atât orizontal cât și vertical.

Folia cu print UV se aplică între panoul de difuzie, iluminat lateral cu LED-uri, și panoul de reflexie transparent din sticlă securizată.

Dimensiunile disponibile ale panoului publicitar LED pentru perete sunt:

304x220mm – 427x307 mm – 601x430 mm – 700x500 mm – 900x600 mm – 1200x300 mm – 1200x600 mm – 1200x750 mm


Utilizare

Mod de funcționare

Alimentarea se realizează la 12VDC pentru panourile publicitare cu puterea de până la 20W, respectiv la 24VDC pentru panourile publicitare cu puterea de peste 20W astfel încât chiar și la contactul involuntar cu zona de alimentare, nu este pusă în pericol viața utilizatorului.

Se amplasează folia cu print UV personalizat între sticla securizată și cadrul ultraslim a suprafeței de difuzie a panoului publicitar.

Două variante de afișare, portret și landscape.

APLICAȚII

Panou publicitar LED perete

Aplicații

Prezența unui astfel de panou publicitar pe perete, ce oferă posibilitatea afișării în cele două variante, orizontal și vertical, echipat cu panoul de difuzie iluminat LED, în proximitatea produselor sau a caselor de marcat, asigură un plus de informații potențialilor clienți ce tranzitează toate tipurile de spații sau instituții.

O altă utilizare în premieră este aceea de tablou LED. Astfel, prezența unui astfel de tip de tablou LED pe perete va constitui o notă aparte.

Datorită celor 8 variante de dimensiuni acest panou publicitar se regăsește într-o serie întreagă de domenii de aplicație: rezidențiale, comerciale, instituții publice etc.

 • spații comerciale alimentare sau nealimentare
 • instituții de cultură (teatre, muzee, săli de spectacole, cinematografe, etc)
 • showroom-uri de produse sau servicii (saloane auto, telefonie mobilă, etc)
 • unități din HoReCa
 • rețele de magazine sau farmacii
 • târguri sau expoziții
 • cadouri
 • spații rezidențiale


MONTAJ

Tip montaj

Panoul publicitar LED de perete este un produs extrem de versatil din punct de vedere al montajului. Datorită caroiajului dorsal, acest panou poate fi amplasat în două moduri:

 • vertical - portret
 • orizontal - landscape

În oricare dintre variantele de amplasare, dispunerea periferică a ledurilor asigură un iluminat eficient al conținutului foliei print UV, fie el imagine, fie text.

Panoul publicitar LED de perete, folosit ca reclamă luminoasă, afișaj publicitar sau afișaj informativ, este un produs a cărui prezență, cu siguranță, captează atenția clienților.

SOLICITA OFERTA

Formular de contact