Contactează-ne: 0720 100 034

REINCARCABIL

Seria panou publicitar LED stand A4/A5

Personalizează panou publicitar LED A4, panou publicitar LED A5

Disponibil în cele două tipuri de formate, A4 și A5, acest tip de panou publicitar LED este prevăzut la bază cu LED-uri integrate de foarte bună calitate care baleiează lumina în sus de-a lungul printului.

Printre principalele avantaje amintim:

  • posibilitatea de a aplica pe fiecare dintre fețe câte un print cu imagini diferite
  • autonomia de funcționare de până 8 ore dată de modul reîncărcabil cu alimentare USB sau cu un Powerbank adecvat
  • amplasarea în locuri în care nu sunt prezente prize de alimentare la 230VAC.

De asemenea, autonomia acestui panou publicitar LED îi asigura posibilitatea de a fi folosit ca și obiect decorativ, fiind astfel o prezență inedită în zona unde urmează a fi amplasat.

Un produs extrem de util, atât prin prisma informațiilor incluse pe print-ul atașat acestui tip de panou publicitar, dar și datorită efectului deosebit produs de LED-urile integrate. Panourile publicitare LED A4 și A5, astfel iluminate, constituie o notă aparte scopului pentru care sunt utilizate.

Oricare dintre cele două variante de panouri publicitare LED, A4 sau A5, este o bună alegere în foarte multe domenii de activitate, dar și pentru persoane fizice ( cadouri, suveniruri etc ).

Pot fi utilizate cu succes acolo unde se impune afișarea la vedere a diferitelor informații, cum ar fi: farmacii, exchange, bănci, alimentație publică etc.

Dar nu doar informații, cât în mod deosebit și imagini tip print încadrate și luminate în acest panou îl recomandă în foarte multe aplicații, atât de natură comercială, cât și rezidențială.

Și nu în ultimul rând, poate constitui oricând un foarte frumos și deosebit cadou ce poate fi oferit cu diferite ocazii.

Dimensiuni și material

Dimensiuni disponibile și material

Disponibil în cele două variante, A4 și A5, cu dimensiuni standard a celor două tipuri de formate.

Panoul publicitar LED stand format A4, conține ramă din aluminiu, panou de difuzie din sticlă, baterie Li-ON 10000mA, bază din ABS.

Panoul publicitar LED standformat A5, conține ramă din ABS, panou de difuzie din PMMA, baterie Li-ON 3000mA, bază din ABS.


CLICK MAGNETIC

Mod de asamblare

Asamblare foarte ușoară cu un simplu CLICK MAGNETIC. Conexiunea magnetică foarte puternică și de calitate asigură o stabilitate fermă a panoului pe baza detașabilă.

Prin partea inferioară a panoului, de o parte și de alta a acestuia se introduc cele două folii cu print UV personalizat, după care se reașează panoul pe bază printr-un simplu click magnetic.

Autonomia celor două tipuri de formate, A4 și A5, este asigurată de bateriile de acumulatori LI-ON de 10000mA, respectiv 3000mA. Cele două tipuri de panouri publicitare LED stand se încarcă cu cablu tip USB, ștecher schuko sau cu ajutorul unui Powerbank adecvat.

PRODUSE

Panouri publicitare LED stand A4/A5

Aplicații

Oricare dintre cele două variante de panouri publicitare LED, A4 sau A5, este o bună alegere în foarte multe domenii de activitate, dar și pentru persoane fizice ( cadouri, suveniruri etc ).

Pot fi utilizate cu succes acolo unde se impune afișarea la vedere a diferitelor informații, cum ar fi: farmacii, exchange, bănci, alimentație publică etc.

Dar nu doar informații, cât în mod deosebit și imagini tip print încadrate și luminate în acest panou, îl recomandă în foarte multe aplicații atât de natură comercială cât și rezidențială.

Și nu în ultimul rând, poate constitui oricând un foarte frumos și deosebit cadou personalizat cu imaginile preferate, ce poate fi oferit cu diferite ocazii.


SOLICITA OFERTA

Formular de contact