Contactează-ne: 0720 100 034

aplicat

Seria panou publicitar LED perete hexagon

Personalizează panou publicitar LED perete hexagon

Instalare foarte ușoară cu un simplu CLICK MAGNETIC. Conexiunea foarte puternică și de calitate dintre cele patru discuri magnetice și corpul de bază hexagonal asigură o stabilitate fermă a acestor panouri publicitare LED pe suprafața de montaj.

Se poate realiza o configurație de maxim 8 unități de panouri publicitare LED hexagon modular cu ajutorul alimentatorului prevăzut cu transformator de 5A. Pentru mai multe unități de panouri LED hexagon se va utiliza un power supply mai mare.

Ca și în cazul diferitelor serii oferite de abcMIX și la seria panou publicitar LED perete hexagon imaginația fiecăruia poate realiza o serie întreagă de configurații, prezentăm click aici 18 modele de combinații ale acestui panou publicitar LED hexagonal.

Ecranul acestui panou publicitar LED hexagon se poate echipa cu print-uri/imagini personalizate, care cu siguranță vor constitui o prezență inedită și de bun gust în fiecare dintre încăperile unde va fi amplasat.

Panoul publicitar LED de perete hexagon modular abcMIX este o bună alegere pentru transmiterea ofertei, atât de produse cât și de servicii, prin conținutul imaginilor tipărite.

Se pot utiliza diferite configurații sau chiar un singur panou publicitar LED hexagon ca element(e) decorativ(e) atât în birouri pentru întâlniri, recepții, instituții de cultură, spații publice, rețele farmaceutice, cabinete stomatologice, săli organizatoare de evenimente, săli de lectură, unități de divertisment (Loto, jocuri de noroc, etc), cât și în locuințele fiecăruia dintre noi. Și nu în ultimul rând, poate că amplasarea unui astfel de panou publicitar LED hexagonal, individual sau multiplicat de tip fagure, în oricare dintre locațiile ce fac parte din circuitul HoReCa, va aduce un plus de imagine acestora.

Dimensiunea sa generoasă, de 500x433mm, coroborat cu iluminatul LED de foarte bună calitate a acestuia, asigură prezența unui conținut text / imagine cât mai complex, ce maximizează scopul și efectul campaniei publicitare. Panoul publicitar LED se poate echipa cu print personalizat (folie UV) conținând atât text cât și imagine.

Dimensiuni și material

Dimensiune disponibilă și material

Panoul publicitar LED de perete hexagon modular este disponibil cu dimensiunea de 500x433x46mm, având structura de tip panou sandwich și este format din următoarele: corp de bază din ABS unde este amplasată banda LED de 12V, panou de difuzie PC mat, folie cu print UV personalizat la cererea clientului, panou de refexie transparent.


INSTALARE

Mod de instalare

Conexiunea foarte puternică și de calitate dintre cele patru discuri magnetice și corpul de bază hexagonal asigură o stabilitate fermă a acestor panouri publicitare LED pe suprafața de montaj.

Un ansamblu de maxim 8 panouri publicitare poate fi conectat la un alimentator cu transformator la 12V de maxim 5A.

Pentru un număr mai mare de 8 panouri publicitare este nevoie de un alimentator cu un transformator de 10A.

Alimentarea se realizează la 12VDC, astfel încât chiar și la contactul involuntar cu partea magnetică de alimentare, nu este pusă în pericol viața utilizatorului.

Instrucțiuni de instalare

CONFIGURAȚII

Tipuri de configurații

La seria panou publicitar LED hexagon, în funcție de imaginația fiecăruia, se pot realiza o serie întreagă de configurații, prezentăm click aici 18 modele de combinații ale acestui panou publicitar LED hexagonal, dar și dimensiunile configurației dorite în funcție de disponibilitatea suprafeței de expunere.

Aplicații

Se pot utiliza diferite configurații sau chiar un singur panou publicitar LED hexagon ca element(e) decorativ(e) atât în birouri pentru întâlniri, recepții, instituții de cultură, spații publice, rețele farmaceutice, cabinete stomatologice, săli organizatoare de evenimente, săli de lectură, unități de divertisment, cât și în locuințele fiecăruia dintre noi.

SOLICITA OFERTA

Formular de contact