Contactează-ne: 0720 100 034

GLISABIL

Seria glisabil Track profil Al

Creează-ți mesajul personalizat - Configurator seria Track profil Al

Această serie este foarte ușor de utilizat, prin simpla glisare a însemnelor de-a lungul profilului de aluminiu. Posibilitatea schimbării chiar și de câteva ori pe zi a combinațiilor corespunzătoare mesajului dorit, fără costuri suplimentare, reprezintă un alt avantaj.

Literele, cifrele și simbolurile LED glisabile Track sunt proiectate cu fontul Arial, deoarece acesta garantează cea mai bună lizibilitate chiar și de la distanță. La această serie sunt disponibile litere majuscule, cifre, simboluri LED cu înălțimi de 100mm, 150mm și 200mm, respectiv casete luminoase LED cu înălțimea de 200mm.

Toate însemnele din această serie au prevăzute punctul de conectare magnetic pe partea superioară a acestora, acest lucru asigurând un aspect estetic al fiecărui însemn în parte în raport cu profilul de aluminiu. Punctul de conectare magnetic va glisa pe profilul corespunzător, așezând însemnele pe aliniamentul acesteia, realizând astfel mesajul dorit.

Pentru seria glisabil Track Profil Al abcMIX, fiecare profil este echipat cu o bandă metalică în interiorul șinei astfel încât să atragă magneții. Acest design asigură stabilitatea deplină a semnelor.

După conectarea profilului la driverul DC, literele, cifrele și simbolurile se vor aprinde automat.

Profilele din aluminiu sunt disponibile cu lungimi de 600mm, 9000mm, 1200mm, 1500mm și 2000mm. Acestea sunt prevăzute la extremități cu 2 inele cu ajutorul cărora se fixează 2 tiranți cu lungimea de 1,5ml.

De la indicarea unui culoar (de ex: supermarket-uri, mall-uri, aeroporturi etc), amprentarea unei vitrine și până la amplasarea în spații comerciale, respectiv alte tipuri de spații publice, versatilitatea acestei serii LED asigură o multitudine de aplicații.

Dimensiuni și material

Înălțimi disponibile și material

Profilele fabricate din aluminiu sunt disponibile cu lungimi de 600mm, 900mm, 1200mm și 1500mm, repectiv 2000mm, iar literele, cifrele și simbolurile LED au înălțimile de 100mm, 150mm și 200mm.

Click aici pentru a accesa tabelul cu valori pentru a vedea numărul de caractere LED ce pot fi utilizate în construcția mesajului dorit, în funcție de lungimea profilului de aluminiu, respectiv de înălțimea caracterelor LED.

Literele, cifrele și simbolurile LED din seria Track profil Al conțin panou de difuzie PC, PCBA din aluminiu, LED, carcasă din plastic ABS și magneți intensificați etc.


Glisabil

Mod de asamblare

Profilul de aluminiu este prevăzut cu 2 inele pe partea superioară de care se agață cei 2 tiranți cu lungimea maximă de 1,5m. Cu ajutorul celor două piese montate pe tavan, prevăzute cu orificii, se poate realiza reglarea pe verticală a înălțimii de suspendare a profilului de aluminiu.

Punctul de conectare magnetic, aflat pe partea superioară a însemnelor LED, va glisa pe profilul corespunzător așezând însemnele pe aliniamentul acesteia, realizând astfel mesajul dorit.

După conectarea profilului la driverul DC, literele, cifrele, simbolurile si casetelor luminoase LED se vor aprinde automat.

Alimentarea se realizează la 12VDC, astfel încât, chiar și la contactul involuntar cu partea magnetică de alimentare, nu este pusă în pericol viața utilizatorului.

PRODUSE

Litere, cifre și simboluri LED seria glisabil Track profil Al

Sunt produse ale unor combinații aleatorii, iar conținutul poate fi schimbat contextual, fără alte costuri suplimentare.

Aplicații

 • industria HoReCa
 • culoare spații comerciale
 • campanii de promovare produse și servicii
 • vitrine în magazine


PRODUSE

Display-uri LED Track profil Al

După cum se spune “o poză face cât o mie de cuvinte”, de aceea prezența unui display LED alături de textul format din litere, cifre sau simboluri LED din această serie aduce o notă suplimentară mesajului dorit.

Disponibile

În cazul casetelor luminoase LED din seria glisabil track profil Al oferta este concentrată pe cele trei variante disponibile:

 • sub formă de inimă cu dimensiuni de 100mm, 150mm respectiv 200mm
 • de tip săgeată, orientată în cele patru puncte cardinale
 • cele două forme geometrice, pătrat și rotund, cu diferite print-uri, având dimensiunile de 200mm

Aplicații


 • spații comerciale, în proximitatea raioanelor cu produse ce se află într-o campanie de reduceri
 • spații comerciale, în locurile unde se dorește semnalizarea unui mesaj
 • instituții de învățământ preșcolar
 • culoare galerii comerciale cu diferite indicații, atât prin imaginile casetelor luminoase, cât și cu ajutorul săgeților
 • instituții de cultură: muzee, teatre etc
 • spații publice

SOLICITA OFERTA

Formular de contact