Contactează-ne: 0720 100 034

Filtrează

Filtrează Filtrează

Cifra LED magnetica seria baza

Obiecte decorative, cifre luminoase LED, reclamă luminoasă LED, panou publicitar LED, casetă luminoasă LED, cifre decorative, decorațiuni majorat, evenimente, idei de cadouri

Instalare foarte ușoară, cu un simplu CLICK MAGNETIC. Conexiunea magnetică foarte puternică și de calitate asigură o stabilitate fermă a cifrelor LED.

Cifrele LED abcMIX seria magnetic bază abcMIX sunt proiectate cu fontul Arial, deoarece acesta garantează cea mai bună lizibilitate chiar și de la distanță.

Sunt disponibile cu înălțimi de 95mm, 120mm, 170mm și 220mm și cu temperatura de culoare de 6000K. Cele cu înălțimea de 170mm sunt disponibile și în varianta cu panou de difuzie roșu, fiind reîncărcabile.

La formarea cuvintelor, respectiv mesajelor, cu cifrele LED magnetice din acesta serie se va folosi în mod obligatoriu unul dintre elementele de alimentare cu transformator disponibile în variante de 3A, 5A și 10A în funcție de numărul și puterea fiecărei litere în parte. De asemenea, opțional, se poate folosi elementul de spațiere util dealtfel pentru construcția unui mesaj estetic și aerisit.