Contactează-ne: 0720 100 034

Filtrează

Filtrează Filtrează

Caseta luminoasa LED magnetica

Casetă luminoasă LED magnetică

Disponibilă în mai multe variante de forme și funcționalitate, caseta luminoasă LED din acesta serie poate fi atașată printr-un simplu clik magnetic alături de diferite litere, cifre sau simboluri din aceeași serie. Astfel mesajul devine mai complex, dar și mai atractiv. Având temperatura de culoare de 6500K, caseta luminoasă LED glisabila asigură o iluminare foarte bună și o lizibilitate optimă.

1. Caseta luminoasă LED în varianta rotund sau pătrat este disponibilă în cele două dimensiuni de 135mm, respectiv 220mm. Modelul de 135mm este și reîncărcabil astfel această casetă luminoasă LED poate fi utilizată și în mod independent cu ajutorul celor două baterii reîncărcabile Li-Ion tip 18650 de 8800mAh și 3,7V. Caseta luminoasă LED glisabila, rotundă și pătrată, poate fi achiziționată atât în varianta customizată cât și blank.

2. Casete luminoase LED cu forme de tip ceașcă de cafea (varianta 2D și varianta 3D), respectiv sub forma de brăduț de sărbători cu înălțimea de 170mm. Aceasta din urmă variantă fiind reîncărcabilă în condiții similare cu modelele rotund și pătrat de 135mm.

3. Caseta luminoasă LED 3D de tip hologramă cu înălțimea de 220mm ce funcționează cu ajutorul unei aplicații smartphone.